Gómez Asesores

Gómez Asesores és una gestoria laboral ubicada a les Illes Canàries. Un dia ens van contactar perquè havien vist la nostra web i els hi havien agradat molt els nostres projectes.

Des de llavors que ja els hi hem fet diversos encàrrecs sobretot de branding i newsletters ja que sempre han quedat molt contents amb el resultat de cada projecte.

Mòuu Autosupera’t

Ja fa alguns anys que ens coneixem amb la Marina de mòuu i sempre hem estat al seu servei per portar-li una imatge corporativa i un branding ben cuidat. Vam començar creant el seu logotip passant per les targetes de visita i acabant fent la seva web.

A Mòuu brinden un servei terapèutic per a nens, nenes i adolescents que presenten dificultats cognitives, de conducta i emocionals per millorar la seva qualitat de vida.

Lliga Protectora d’Animals de Sabadell

Ja fa més de 10 anys que col·laborem amb la Lliga Protectora d’Animals de Sabadell i entre moltes altres coses com samarretes, cartells, calendaris i altres publicacions, els fem la revista semestral on expliquen les activitats i iniciatives que es fan a través de la Lliga.

Qui ja ens coneix sabrà que a Cactus ens encanten els animals i per tant volem aportar el nostre granet de sorra amb una de les coses que sabem fer millor, dissenyant. Gràcies per confiar durant tants anys en nosaltres!

Atao

Conscient de l’evolució dels estils de vida, el Grup ATAO ofereix solucions innovadores per a l’habitatge i el lloc de treball: promoció, renovació, cerca i venda d’habitatges, etc. El grup ATAO ens va confiar el disseny i desenvolupament de la seva web corporativa amb la intenció de mostrar els diferents projectes que desenvolupen així com presentar els productes a la venda amb un disseny atractiu i modern, fora del comú.

Mercabarna

Fa uns anys ens vam encarregar de crear i dissenyar tots els elements de la 4a cursa de Mercabarna.

Els aliments frescos són la base de Mercabarna per això el nostre objectiu va ser representar-los de la manera més clara possible, sempre seguint una línia creativa icònica i fresca. El missatge que vam voler transmetre exposava 4 frases amb un sentit divertit relacionades amb la cursa i també amb les 4 línies de productes que ofereix Mercabarna.

Embaling

Embaling és un e-commerce dedicat als productes de l’embalatge i Cactus s’ha encarregat de dissenyat i desenvolupar la web. Amb l’ajuda d’Ibaica, hem creat una sincronització de continguts (productes, preus i stocks) amb el ERP de Embaling, fet que facilita el manteniment d’un e-commerce amb més de 10.000 referències.

Cadàver Exquisit

Cadàver Exquisit ha confiat en nosaltres per a fer una renovació completa en la seva web, on ofereixen dos tipus de serveis diferents: un espai coworking i el lloguer per hores de platons de fotografia. Aquesta dualitat l’hem volgut plasmar també en la seva web, generant dos sistemes de navegació diferents.

Això ens ha permès desenvolupar un espai per a fer reserves del plató de fotografia i mantenir una estructura ordenada i neta dels dos tipus de serveis.