Gómez Asesores

Gómez Asesores és una gestoria laboral ubicada a les Illes Canàries. Un dia ens van contactar perquè havien vist la nostra web i els hi havien agradat molt els nostres projectes.

Des de llavors que ja els hi hem fet diversos encàrrecs sobretot de branding i newsletters ja que sempre han quedat molt contents amb el resultat de cada projecte.

Mòuu Autosupera’t

Ja fa alguns anys que ens coneixem amb la Marina de mòuu i sempre hem estat al seu servei per portar-li una imatge corporativa i un branding ben cuidat. Vam començar creant el seu logotip passant per les targetes de visita i acabant fent la seva web.

A Mòuu brinden un servei terapèutic per a nens, nenes i adolescents que presenten dificultats cognitives, de conducta i emocionals per millorar la seva qualitat de vida.

Lliga Protectora d’Animals de Sabadell

Ja fa més de 10 anys que col·laborem amb la Lliga Protectora d’Animals de Sabadell i entre moltes altres coses com samarretes, cartells, calendaris i altres publicacions, els fem la revista semestral on expliquen les activitats i iniciatives que es fan a través de la Lliga.

Qui ja ens coneix sabrà que a Cactus ens encanten els animals i per tant volem aportar el nostre granet de sorra amb una de les coses que sabem fer millor, dissenyant. Gràcies per confiar durant tants anys en nosaltres!

Xtudeo

Xtudeo és una marca del nostre client Linkia FP, des d’on ofereix la possibilitat de comprar diferents cursos online de moltes àrees formatives.

Cactus s’ha encarregat de dissenyar i programar la seva e-commerce realitzant un disseny a mida i una personalització del back-office per tal de facilitar-ne la gestió podent generar itineraris, cursos relacionats, filtres, etc.

Tapes4us

Us presenten una tenda online feta a mida, dissenyada i programada per nosaltres. Aquesta web permet descarregar digitalment la música que es compra de forma online.

Però no només això, la tenda online té una integració amb diverses empreses de missatgeria per tal de facilitar la sortida de comandes i la gestió interna.

Mercabarna

Fa uns anys ens vam encarregar de crear i dissenyar tots els elements de la 4a cursa de Mercabarna.

Els aliments frescos són la base de Mercabarna per això el nostre objectiu va ser representar-los de la manera més clara possible, sempre seguint una línia creativa icònica i fresca. El missatge que vam voler transmetre exposava 4 frases amb un sentit divertit relacionades amb la cursa i també amb les 4 línies de productes que ofereix Mercabarna.

Espai Criança i Salut

Des de Cactus volem apropar el petit comerç a la gent i mantenir la proximitat al client: donar oportunitats a les empreses i ajudar-les a la digitalització de la seva organització és clau per la nostra missió.

L’Espai Criança i Salut dóna una volta de 180° a la seva web per apropar-la a la gent. Ara la seva web s’ha convertit en un ecommerce de proximitat. Només hi has d’entrar, mirar entre tota l’oferta de productes, comprar i anar a buscar-los després a la botiga on es respecten i compleixen totes les mesures de protecció necessàries.

Cadàver Exquisit

Cadàver Exquisit ha confiat en nosaltres per a fer una renovació completa en la seva web, on ofereixen dos tipus de serveis diferents: un espai coworking i el lloguer per hores de platons de fotografia. Aquesta dualitat l’hem volgut plasmar també en la seva web, generant dos sistemes de navegació diferents.

Això ens ha permès desenvolupar un espai per a fer reserves del plató de fotografia i mantenir una estructura ordenada i neta dels dos tipus de serveis.