Disseny online

A Cactus som capaços de transformar les teves idees en qualsevol producte online: pàgines web, tendes online, newsletters, publicacions per a xarxes socials i campanyes de màrqueting digital. Estudiem cada cas de manera individualitzada i treballant tots els aspectes digitals des del mateix estudi, sense intermediaris.

La nostra finalitat;
fer-te créixer
Les noves tecnologies i la presència online cada dia és més important. Per això seguim les últimes tendències per tal d'ajudar a impulsar la teva marca en el món online.

Disseny web

Fa més de 10 anys que dissenyem webs, adaptades a les noves tecnologies i formats, pensant en l’usuari, les teves necessitats i aportant una imatge atractiva i actual.

Newsletters

Experts en les eines més populars com Mailchimp, creem campanyes de mailing, generem les plantilles que necessites i oferim el contingut que vols transmetre.

Xarxes socials

Per a una marca actual, la presència a les xarxes és essencial. Fem créixer la teva comunitat, generem contingut específic i aportem valor a la teva marca.

Campanyes online

Impulsem la teva marca realitzant dissenys per a campanyes online: anuncis, banners, animacions i tot el contingut que necessitis.

A Cadàver Exquisit ofereixen dos serveis diferents: un espai coworking i platós de fotografia a llogar per hores.

Des de Cactus hem volgut treballar un espai per fer reserves del plató de fotografia i mantenir una estructura ordenada i neta dels dos espais.
Les noves tendències i l'evolució de la tecnologia ens ha portat noves necessitats de digitalització. Portar el teu negoci a un altre nivell és possible i des de Cactus ho fem realitat.
Som conscients que cada negoci té les seves particularitats, és per això que podem sortir dels sistemes estàndards aportant un valor afegit a la teva marca.
Marfranc Cocktail Bar ha adaptat el seu espai de música en directe i cocteleria a totes les mesures de seguretat i a Cactus ens hem encarregat de digitalitzar la seva carta.
Experiències que
marquen la diferència
Un bon disseny pot canviar la forma en què el públic objectiu percep i interactua amb la marca. Analitzem, investiguem i ens assegurem de fer arribar el teu missatge de forma clara i entenedora.

El camí cap a un disseny web d'èxit sempre s'aconsegueix amb una estreta col·laboració amb els nostres clients, perquè ningú coneix la teva marca millor que tu.
Altres serveis