Residus Vallès

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental fa moltes accions per oferir als municipis de la comarca un bon servei per millorar la gestió dels residus, com informació d’interès a les xarxes socials i activitats educatives entre altres.

CRL

El Consell de Relacions Laborals és una entitat pública que es dedica a impulsar i consolidar les relacions de treball. També promou la incorporació de la responsabilitat social en les empreses, organitzacions i administracions del territori.

Dolça llibreta

La Dolça llibreta és una marca que va néixer a través de les inquietuds de la Marta, una noia molt creativa i inquieta que sempre té ganes d’aprendre. Fa enquadernacions personalitzades, formació, tallers creatius, decoracions a mida… i molt més!

UOC

La Universitat Oberta de Catalunya és la primera universitat online amb més de 25 anys en actiu. Ha confiat en Cactus per a desenvolupar dues de les seves webs: UOC X i Jesuïtes FP en col·laboració amb la UOC. També ens hem encarregat de la creació de material gràfic per a la difusió de la marca UOC.

Consell Comarcal

El Consell Comarcal del Vallès Occidental contribueix a millorar les condicions de vida a la comarca, resolent les seves necessitats en col·laboració amb els ajuntaments. Fa més de 5 anys que ajudem al Consell a difondre les seves tasques i activitats.

Clim Studio

Clim Studio és un estudi d’animació i mix media ubicat a Barcelona. Clim, el director creatiu, és també dissenyador i productor guardonat internacionalment. Fa molts anys que fem col·laboracions tant en l’àmbit personal com professional.

Kidnelis

Kidnelis és una marca de jocs educatius formada per persones de diverses disciplines, professors, pedagogs, comercials, gestors i dissenyadors. Cactus Seny Gràfic forma part i s’encarrega de la comunicació gràfica i disseny de tots els seus productes.

Area Cooling Solutions

Area Cooling Solutions són experts en solucions de refrigeració i calor. La seva constant innovació i recerca els han portat a desenvolupar una de les tecnologies més respectuoses amb el medi ambient.