E-commerce

Especialistes en el desenvolupament de tendes online, t’ajudem a portar a terme el teu projecte. Treballem de forma independent cada cas. Independentment del producte o servei, les nostres sol·lucions e-commerce s’adapten a les teves necessitats, ja sigui per a grans o petits volums.

Sol·lucions
a la teva mida
Desenvolupem tendes petites i grans, tant per a la venta de productes com de serveis. Adaptats a la nova realitat, adaptats a tú.

Experts en Woocommerce
Tot i que treballem amb multitud de softwares diferents, som experts en Woocommerce, la plataforma e-commerce més extesa a nivell mundial. Oferim tendes online de fàcil gestió interna i alta modularitat.

E-commerce personalitzat
El nostre objectiu és crear tendes online intiuitives i que aportin una bona presentació dels productes y serveis. Adaptem les característiques de la teva marca al entorn online personalitzant qualsevol funció del e-commerce.

Una sol·lució integrada
Realitzem integracions amb la majoria de plataformes externes com Mailchimp, xarxes socials i, fins i tot, som capaços d’integrar les nostres plataformes amb el teu ERP, facilitant l’incorporació de productes, preus, stocks, etc.

Anàlisis i posicionament
Vinculem el teu e-commerce amb Google Analytics, Google Tag Manager y Google Adwords tenint un control de les dades global. Ens assegurems una rápida càrrega de continguts, un disseny responsiu i una incrusió de meta-dades per al posicionament SEO.

Donem importància a l'experiència d'usuari, facilitant-ne l'ús de totes les nostres tendes online i simplificant-ne els processos, aportant valor afegit per a la teva marca.
Pensem en el SEO i el posicionament desde l'arrel, dissenyem mapes de navegació, continguts i arquitectura de la informació compatible amb tots els requisits técnics i específics per a una correcta indexació SEO a Google.
Portem la teva tenda
un pas més enllà
Dissenyem, programem i gestionem la teva web o e-commerce, fem fotos dels teus productes i instal·lacions, generem contingut per a les xarxes socials, preparem els teus newseletters i t’ajudem a posicionar la teva marca a Google mitjançant estratègies SEO.
Altres serveis