Seny Gràfic

Som un estudi de disseny gràfic i multimèdia que, amb idees creatives, donem una bona imatge a la teva empresa. El nostre compromís consisteix a desenvolupar tots els projectes i gestió d'empresa seguint els criteris i compromisos de la nostra política de Responsabilitat Social Corporativa.

Tenim la voluntat d'escollir les millors opcions comptant amb proveïdors i col·laboradors en l'àmbit local sempre que ens sigui possible i col·laboracions amb entitats del tercer sector perquè tenim un sentiment de responsabilitat social que ens caracteritza per així poder treballar amb seny.

A Cactus seguim una metodologia de treball basada en un constant aprenentatge i en l'experimentació creativa. Cada projecte és únic i especial fet que fa que ens impliquem de tal manera que creem un vincle amb el client i sempre queda satisfet.

La marca de Cactus està formada per l'Ariadna Albareda, sòcia fundadora, Marta Riudavets, sòcia i directora creativa, Daniel Peñalver, dissenyador i desenvolupador web i Joan Reixach que s’encarregua de la part comunicativa i de màrketing de la marca. A Cactus sempre treballem amb una estructura de treball horitzontal i sense jerarquies.

Serveis

Els serveis que oferim es basen en la comunicació estratègica que engloba la publicitat, el màrqueting, el branding i el disseny gràfic i de producte. També realitzem disseny interactiu, creació de pàgines web corporatives, landing pages, tendes on-line i disseny d'apps.

Tenim un ampli ventall de col·laboradors en els àmbits de la fotografia, il·lustració, programació, producció audiovisual, redacció creativa, servei d'impremta, desenvolupament de continguts i community managment que fan que puguem assumir tot tipus de projectes de forma acurada i complets. D'aquesta manera Cactus pot oferir qualsevol tipus de servei integral.

Clients